PetMagic

Usuń swoje konto

Usunięcie jest nieodwracalne i rozpoczyna się w profilu po zalogowaniu.

  1. Zaloguj się do PetMagic.
  2. Otwórz Profil → Ustawienia.
  3. Wybierz „Usuń konto” i potwierdź.

Jeśli nie możesz się zalogować, otwórz Pomoc na urządzeniu, na którym wcześniej korzystano z konta.